Hem » Leveranser

 

Leverans av fönster till din dörr

Vi levererar hela vägen fram till din dörr- den dag och på det sätt du vill ha din leverans. Från minsta paket till största pall. Välkommen att läsa nedan för våra olika leveransalternativ.

Tidsbokning

Vår standardleverans. Du som kund meddelar oss tid och dag för leverans och vi bokar ut pallen åt er. Då får du leverans på bestämd tid med avisering från chaufför. Kund måste finnas på plats vid lossning. Pris för den här typen av transport anges alltid i offert. Vill du ändra till någon av nedanstående transportsätt kontakta oss på DOFAB så löser vi det.

Kretsbil

För lägre pris på din transport kan kretsbil användas. Det innebär att pallen levereras en specifik dag men utan tidsbokning och avisering. Leverans sker någon gång mellan kl. 8-16 och du som kund måste finnas på plats vid lossning.

Lastbilar

Alla lastbilar lossar pallarna med bakgavellift och handtruck. Vid större pallar sker lossning från sidan och lastare måste då finnas på plats.

Kranbil

Vid stora pallar eller om du som kund inte har tillgång till lastare används kranbil. Kranbil är alltid med tidsbokning och även här måste du som kund finnas på plats vid lossning.

Tänk på

Efter leverans måste pall förvaras under skydd då de inte tål regn. För att få ersättning vid transportskada måste skadan upptäckas vid lossning och chaufför måste underteckna följesedeln. Det är därför viktigt att du gör en mottagningskontroll och om du upptäcker transportskada eller annat fel så rör inte pallen och ring oss direkt så hjälper vi dig!

 

 DOFAB_4565 TRANSPORT HALV