Hem » Om DOFAB

Om oss

DOFAB AB är ett familjeföretag som erbjuder skräddarsydda fönster, dörrar och portar efter dina mått och önskemål. Vårt team har tillsammans många års erfarenhet av tillverkning, arkitektur och projektledning.

Detta innebär att du som kund kan känna stor trygghet i vår breda kompetens, men även använda den för att förverkliga dina drömmar eller specifika önskemål.

När du skall byta fönster eller dörrar hoppas vi därför att vi är ditt naturliga val!

Produkter

Våra huvudprodukter är dörrar, fönster och entrédörrar i träslag som furu, ek och teak, men vi levererar även skjutdörrar, vikdörrar, aluminiumbeklädda fönster och dörrar.

Vi har egen tillverkning vilket innebär total kontroll över kvalitet och utförande och det möjliggör en mycket kort utvecklingstid mellan idé till ny produkt.

Miljö

Vi värnar om vår miljö och arbetar alltid med energibesparande åtgärder. Vi använder i så stor utsträckning det går naturliga material och vattenbaserade färger samt verkar aktivt för att tillverkningsprocessen skall vara så energibesparande som möjligt.

Vår lokala närvaro ger dessutom mindre miljöpåverkan i form av kortare transporter. För att lyckas med detta samarbetar vi endast med seriösa partners som erbjuder högkvalitativt hantverk och material samt har ett väldokumenterad miljöpolicy.

Trygg leverantör

Vi har sedan starten 2005 växt säkert och stabilt och vi hoppas och tror att det beror på vår envisa fokus på kundservice, kvalitet och bra priser.

Bredd DOFAB AB har sitt kontor och visningsrum utanför Blentarp i Skåne samt på Södermalm i Stockholm. Våra återförsäljare finns i hela Norden och vi samarbetar med montörer över hela Sverige.

 

 åf-sjobo
Årets Företagare i Sjöbo 2013

”DOFAB tar hand om små och stora kunder på ett föredömligt sätt och med sina duktiga medarbetare vinner man allt fler kunders förtroende. ”

 Årets Marknadskommunikatörer 2014
Årets Marknadskommunikatörer i Skåne och Blekinge 2014

”DOFAB har visat att service är marknadsföring och företaget har framgångsrikt nått ut till kunder både lokalt och nationellt”