Hem » Avbetalning

Avbetalning

Fönster och dörrar kan innebära en stor engångsbelastning och vi har därför ett samarbete med Handelsbanken Finans där du som kund kan delbetala ditt köp av fönster och dörrar. Du väljer själv hur stort köputrymme du vill ha (mellan 2 000 – 100 000 kr). Ditt köputrymme läggs sedan upp på ett konto hos Handelsbanken Finans.

I samband med din offert uppger du att du vill välja betalningsalternativet delbetala. DOFAB hjälper dig med att skapa en ansökan på önskat köputrymme hos Handelsbanken Finans.

I samband med detta gör Handelsbanken Finans en sedvanlig kreditprövning. Du får besked direkt om din ansökan har godkänts, därefter slutför du köpet och Dina fönster och dörrar börja produceras.

Fördelarna med Handelsbanken Finans är många. Du kan när som helst välja att slutbetala resterande skuld utan extra kostnad. Har du en gång delbetalat en vara hos Handelsbanken Finans kan du använda dig av samma konto och behöver inte genomgå en ny kreditprövning och är ditt köputrymme för litet för ett fönsterbyte, ansöker du enkelt om en höjning – du får svar direkt.

Räntefri avbetalning eller lågräntekonto

  • Räntefri delbetalning
    Du väljer räntefri återbetalningstid från 4-36 månader. Det tillkommer en uppläggningsavgift från 195-495 SEK beroende på vald återbetalningstid, samt en avi avgift på 39 SEK/mån.
  • Lågräntekonto
    Du väljer återbetalningstid från 36-60 månader med en ränta på
    4.95%. Uppläggningsavgift om 495 SEK samt aviavgift om 39 SEK/mån tillkommer.

Ring oss eller maila oss gärna om du har frågor gällande avbetalningen så hjälper vi dig!