Coronaeffekt - Dofab
HemCoronaeffekt
2020-03-03

Coronaeffekt

Kära kund

Vi har de senaste dagarna fått meddelande från flera leverantörer där de flaggar för leveransförseningar på grund av Corona-viruset.

Vi har all produktion och tillverkning i Sverige och inom EU och vi använder oss främst av svenska och danska beslagstillverkare. Men trots att produktionen sker här så kan delar, detaljer och material i dessa produkter tillverkas/levereras från Asien. Utan dessa leveranser hämmas dels hela produkten, dels även de CE-märkningar som vi måste efterfölja för en godkänd produkt.

Vi har inte fått några förseningsbesked på order som är i produktion men samtliga leverantörer har alltså flaggat för att de inte kan garantera de leveranstider som är utskickade sedan tidigare.

Gällande DOFAB har vi bedömt att förseningar främst kan komma att gälla logistik, beslag och glas.

Vi håller oss uppdaterade dagligen med samtliga tillverkare. Vi beklagar verkligen detta och ber att få hålla dig informerad så fort vi har information om ditt specifika projekt. Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Stort tack för din förståelse!

Med vänlig hälsning

Karolin Jeppsson
VD
DOFAB AB

Mail karolin@dofab.se
Mobil 0733180496

KONTAKT

Har du frågor om oss?

Har några frågor om DOFAB eller våra produkter? Tveka inte att höra av er till oss.


Karolin Jeppsson
Telefon: 040-230 270
Email: karolin@dofab.se

nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet som kommer ut x gånger per månaad innehåller neutra cornhole dreamcatcher blue bottle cloud bread deep narwhal knausgaard.