Nyhet | DOFAB ett av 152 Gasellföretag i Skåne | DOFAB
HemNyheterSpröjsade fönster med sommarfeeling och allmogeprofil!
Nyheter 2019-06-13

Spröjsade fönster med sommarfeeling och allmogeprofil!

Få lite sommarkänsla med de senaste inspirationsbilderna på spröjsade fönster med sommarfeeling; våra vita DOFAB Kulturfönster!

Klicka här för DOFAB på Facebook och här för DOFAB på Instagram! Och vill du läsa mer om just den här typen av fönster så klickar du här!

Fastigheten är ett flerfamiljshus i tre våningar med källare.  Valet av fönster, terrassdörrar och ytterdörrar föll på DOFAB Kultur som är en av våra mest älskade profiler- både av oss och av våra kunder. Den är nätt, efterliknar kopplade fönster och har 2-glas energiglaskassett som gör att du bara putsar 2 sidor och får ett bra U-värde.

Vi rekommenderar DOFAB Kultur till äldre hus, hus i landets varmare zoner och i fastigheter där man vill ha en lätt och smäcker profil som ersätter äldre kopplade- eller sekundära fönster.

DOFAB Kultur kan du även få med kittfals, konade gångjärn och i valfri kulör. Vi målar dem i olika kulörer både in- och utvändigt och tillverkar dem helt i din design.

Den varma kanten mellan glasen kan du få i en mängd kulörer och vi rekommenderar detta så du kan utesluta alla aluminiumdetaljer helt och istället få känslan av ett kopplat fönster. Men med energiglaskassettens alla fördelar.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på info@dofab.se 

KONTAKT

Har du frågor om oss?

Har några frågor om DOFAB eller våra produkter? Tveka inte att höra av er till oss.


Karolin Jeppsson
Telefon: 040-230 270
Email: karolin@dofab.se

nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet som kommer ut x gånger per månaad innehåller neutra cornhole dreamcatcher blue bottle cloud bread deep narwhal knausgaard.