Portar Archive - Dofab
HemPortar

Entréportar och entrépartier till flerbostadshus

Aldrig har kraven på portar varit högre. Handikappanpassning, tillgänglighet och utrymning ska kombineras med ett vackert och funktionellt utseende.

DOFAB har två typer av portar: 1) Portar i oljad ek och 2) Entrédörrar i målad fur.

Portarna i oljad ek är lite speciella och går under namnet DOFABPORTEN och tillverkas i massiv ek. Den tillverkas efter dina ritningar eller enligt utseendet på din befintliga port. Viktiga frågor som handikappanpassning, säkerhet, automatik och inbrottsskydd hjälper vi dig med. Vi tror på underhållsbara dörrar- alltså ekdörrar som är massiva, av utvalt virke och som med lite årlig kärlek från dig kommer leva med din fastighet i generationer.

Entrédörrarna i målad fur är precis vad det låter som: våra målade entrédörrar i fur. Vi tillverkar din dörr i din design och efter fastighetens förutsättningar. Du kan välja valfri kulör, glas och utseende och vi hjälper dig på vägen.

Nedan kan du läsa mer om både DOFABPORTEN och våra entrédörrar i målad fur.

Målad fur

DOFAB Entrédörr är våra målade entrédörrar i fur. Vi tillverkar din dörr i din design och efter fastighetens förutsättningar. Du kan välja valfri kulör, glas och utseende och vi hjälper dig på vägen.