Låshus till dörr och port - Mer om våra låshus | DOFAB
Hem Tillval Låshus till dörr och port

Låshus till dörr och port

När du får våra offerter så står det vilket typ av låshus som är inkluderade. Produktnamnen säger oss enkelt vilket skydd eller öppningsfunktion som dörren får –  men det är för att vi jobbar med detta varje dag.  Vi vet att just lås kan vara omständligt att sätta sig in i så här nedan har vi beskrivit funktionen låsen ger. Hoppas det underlättar och kontakta oss alltid om du har frågor så hjälper vi dig!

Lär dig mer om låshusets delar i det här videoklippet.

Låshus

ASSA 6585

Används med elslutbleck och draghandtag. Kan ej ställas upp och vi rekommenderar därför att detta låshus används i hyreshus och trappuppgångar.

ASSA 560

Används med handtag eller draghandtag. Enpunktslås som låses automatiskt när dörren stängs. Öppnas med vred eller nyckel. Kan ställas upp med uppställningsknapp och vi rekommenderar därför att detta låshus används i fastigheter som har behov av att kunna ställa upp dörren. T.ex. en fritidsgård eller liknande

ASSA 565

Används med handtag(trycke) Enpunktslås som låses med nyckel eller vred. När dörren är upplåst låses den inte automatiskt. Användningsområde t.ex. ytterdörrar, kontorslokaler, industrier mm

ASSA 566

Används med draghandtag och tryckplatta. Regeln låses ut och in med nyckel eller vred. Rullkolven trycks in genom påverkan av slutblecket. Användningsområden t.ex. innerdörrar, slag- ochpendeldörrar, butiks- och entédörrar.

ASSA 410-50

Används med handtag (trycke). Enpunktslås som låses med nyckel eller vred. När dörren är upplåst låses den inte automatiskt. 410-50 ingår i vad försäkringsbolagen benämnersom en godkänd låsenhet. Rekommenderas som daglås.

ASSA 5585

Används med elslutbleck och draghandtag. Kan ställas upp med uppställningsnyckel och vi rekommenderar därför att detta låshus används i fastigheter som har behov av att kunna ställa upp dörren. T.ex. en fritidsgård eller liknande.

ASSA 1560

Används med elslutbleck, handtag eller draghandtag.Enpunktslås som låses automatiskt när dörren stängs. Öppnas med vred, nyckel eller kod. Ej uppställningsbar. Rekommenderas för trapphus.

ASSA 411-50

Används som godkänt nattlås i kombination med icke godkänt daglås

Yale Doorman

Yale Doorman är ett verkligt smart sätt att förenkla livet vid in och utgång i ditt hem. Genom att introducera elektronik i hemmalås löser du många vardagliga besvär med nycklar, in och utpassage samt säkerhet. Öppna enkelt med elektroniska nycklar: nyckeltag, kod eller fjärrkontroll. Automatisk låsning. Alltid öppningsbart. Talande instruktioner på svenska, norska, danska och engelska. Inbyggt inbrottslarm. Kan integreras med Verisure och Aptus.