DOFAB Specialsnickeri

DOFAB Specialsnickeri är ett gammaldags specialsnickeri som börjar från stock och lägger mycket tid på detaljer och finish. Vi har gamla maskiner, tillverkar på gammaldags sätt och vi är inte purunga själva heller.

Då vi är ett litet snickeri med hög efterfrågan så tar vi tyvärr inte emot förfrågningar från privatkunder.  Från att förut gjort allt så har vi fokuserat. Nu tillverkar vi endast dörrar och portar och vi gör dem till kulturbevarande verksamheter inom offentlig verksamhet, museum, kyrkor och företag.

Bosse på snickeriet

Servicesnickeri till våra DOFABkunder

DOFAB Specialsnickeris främsta syfte är att vara ett servicesnickeri till dig som är kund hos DOFAB. Du som vill ha det lilla extra som gör dina fönster och dörrar från DOFAB precis som du vill ha dem.
Eller om något hänt och du behöver snabbt hjälp med ett nytt parti vid inbrott eller liknande.

Kröningslist

Specialsnickeri till DOFABPORTEN

DOFAB Specialsnickeri tillverkar alla specialdörrar och specialdetaljer till ekdörrar från DOFABPORTEN. Här pigmenterar och oljar vi även in alla draghandtag så de matcher dörren perfekt. Detta innebär att vi kan tillverka din port i vår fabrik och snida till det lilla extra i vårt snickeri. Det bästa av två världar!

specialsnickeri-stal-e1554106552442-square

Specialsnickeri för kulturuppdrag

Vid mån av tid tillverkar DOFAB Specialsnickeri dörrar och portar till verksamheter inom offentlig sektor såsom museum, förvaltning och andra antikvariska verksamheter.
Våra referenser sträcker sig från små detaljer till restaurering av hela byggnadsminnesmärken.

Dela gärna sidan:
Rulla till toppen