Installation – Lugn, det är inte svårt, vi hjälper dig! | DOFAB
HemTjänsterInstallation

Installation av fönster och dörrar – fönsterbyte

Ett dörr eller fönsterbyte är i sig inte så svårt, men om en dörr skall hålla och garantin ska gälla så måste installation ske på ett visst sätt. Därför bör du sätta höga krav på den som utför arbetet.

Letar du efter installationsanvisningar? Då hittar du dem här!

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor och funderingar om din installation!

Hur går det till?

Om du har en snickare redan så rekommenderar vi att använda dem. De kan ditt hus och ni är vana vid varandra. Vi ansvarar inte för måtten om vi inte installerar- men vi kommer gärna ut och hjälper till när byggaren ska mäta så vi tillsammans når bästa resultat. Vi packar gärna pallarna så som sin snickare vill ha dem och anpassar transporten oss efter dem.

Om du inte har en snickare redan så får du ett kostnadsfritt förslag från oss. Det står tydligt vad som ingår och inte ingår. När dina fönster och dörrar är klara för leverans ringer din installatör dig och planerar installationsstart på en dag som passar dig.

På leveransdagen levereras fönster och dörrar till din bostad på en bestämd tid. De gamla fönsterna monteras ner och nya sätts in, alla fönster och dörrar drevas, smyglister och foder sätts på plats och utvändiga fönsterbleck monteras. De gamla fönsterna och övrigt byggmaterial körs bort för deponering på miljöstation.

Givetvis kan du som privatkund utnyttja ditt ROT-avdrag.