Arkitektur - För dig som arkitekt, antikvarie och projektledare | DOFAB

DOFAB Arkitektur

Arkitektur i alla former är lokomotivet till vår produktutveckling.
Vi samarbetar nära arkitekter, antikvarier och projektledare.
Tillsammans hittar vi det nya i det gamla.

HemArkitektur

Vi tillverkar udda, valfritt & massivt

DOFAB gillar lite för stort, lite för litet, runda former och udda lösningar. Vi har både eget finsnickeri och egen linjetillverkning och kan därför anpassa varje produkt för att nå det uttryck du vill. Låter det klyschigt? Måhända, men tänk dig en tillverkare som älskar att du utmanar. Som faktiskt ser det som produktutveckling. Så tänker vi.

Udda

Fönster, ytterdörrar, fönsterdörrar, vikdörrar och skjutdörrar - extra höga, extra breda, med spröjs eller helt avskalade. Djupa karmar, kittfals, ljud, solskydd, brand. Vi har inga färdiga modeller, varje parti är sitt eget. Du ritar - vi tillverkar. Det blir inte dyrare – bara snyggare och bättre. Och helt unikt.

Valfritt

Valfria kulörer på valfria delar, olika glansvärden, dolda gångjärn av senaste teknik eller gammeldags hörnjärn. Vi letar, funderar, provar och hittar en lösning. Moderna fönster som ska se gamla ut, gamla snickerilösningar som återanvänds i moderna material. Eller supermoderna fönster- som behöver karmdjup på 250 mm.
Det är vi.

Massivt

Vi tror på underhållsbara produkter. Alltså att kvalitet är den enda hållbara lösningen. Därför tillverkar vi i massivt kvalitetsvirke. Våra speglar är helt genomgående. Vi har inga utanpåliggande lister. Alla glaslister, droppnäsor och spröjs är av lärk på våra furuprodukter. Vår ek är massiv- rakt igenom. Det är billigare i längden- och mycket vackrare.

För dig som arkitekt

DOFAB’s styrka kommer till sin rätt när det gäller produkter i specialdimensioner, kanske med olika funktioner och höga estetiska krav. Vi byter glas, anpassar nya gångjärn, hittar tidsenliga beslag, pressar ljudisoleringen- allt för att hitta den bästa lösningen. Vi har dessutom korta produktionslinjer och därför är vägen från idé till produktion snabb. Vi ser det som en ständig produktutveckling som sker tillsammans med dig.

 

Äta lunch?

Din tid är värdefull – så vi bjuder gärna på lunch samtidigt som vi pratar. När kaffet är slut så har du en ny palett av möjligheter och vi vet vilka produkter du saknar. Don’t be shy – fyll i dina detaljer här nedanför ringer vi! Välkommen till en intresserad tillverkare!
    REFERENSOBJEKT