Kontakt - Du är varmt välkommen att kontakta oss | DOFAB
HemKontakta oss

Kontakta oss

Vi har huvudkontor och visningsrum i Malmö, visningsrum i Stockholm och är regelbundet i Göteborg med omnejd. Dessutom levererar vi till hela Sverige så det är inte omöjligt att det även finns en referens i din närhet. Ring gärna så ser vi om du kan hitta oss nära dig!

Kontakta oss här!

Malmö, huvudkontor

I Malmö hittar du kontor och showroom under samma tak. Här ritar vi upp alla förslag och du är varmt välkommen in på en kopp kaffe och uppleva vårt showroom. Vår lagercentral för inrikes frakt och export ligger också i Malmö.

Kontakta oss här!:

E-post: info@dofab.se
Telefon: 040 - 230 270 (Skåne)

Besök oss:

Adress: Agnesfridsvägen 125
213 75 Malmö

Öppettider:

Kontor och visningsrum: Mån-fre: 07.30-16.00 eller enligt överenskommelse. Vi öppnar upp vår visningsruml när det passat dig så ring gärna och boka tid!

Mätningsuppdrag : Mån-fre: 07.30-16.00. Enligt överenskommelse tar vi även emot besök på kvällar och helger efter tidsbokning.

Stockholm

I Stockholm hittar du vår fasta visning på Brännkyrkagatan 82 på Södermalm på Makajo Showroom. Här kan du se ekdörrar, målade ytterdörrar, entrédörrar, fönster och olika beslag.

Vi är i Stockholm varje vecka och utför mätningar så ring gärna och boka en tid för besök och förslag!

Kontakta oss:

E-post: info@dofab.se
Telefon: 08-230 270 (Stockholm)

Besök oss:

Adress: Brännkyrkagatan 82 18 23 Stockholm

Öppettider:

Visningsrum: Mån-tor 8.30-17.00, fre 8.30-15.00 Enligt överenskommelse tar vi även emot besök på kvällar och helger efter tidsbokning.

Göteborg

DOFAB är regelbundet i Göteborg med omnejd. Showroom planeras till 2020, tills dess är alla göteborgare varmt välkomna att höra av sig till oss på både telefon och e-post.

Ring gärna och boka en tid för besök och förslag!

Kontakta oss:

E-post: info@dofab.se
Telefon: 031 - 230 270 (Göteborg)

Kontakta oss

Varmt välkommen att ringa oss på 040-230 270 eller fylla i formuläret nedan. Besök på plats sker efter tidsbokning, vi är ofta ute och mäter eller levererar och då slipper du köra i onödan. Och vi kan ha kaffet klart när du kommer!