Byggare och byggföretag

Vårt jobb är att underlätta för dig

Vi vet vilka krav du ställer på leveranssäkerhet, flexibilitet och klara besked. Och vi går alltid ett steg extra för att du ska bli nöjd. Vi är stora nog för att ge dig den hjälp du behöver, och små nog att kunna prioritera dig när du behöver oss akut. Vi lämnar ingen i sticket utan packar och åker hem först när allt fungerar.

Pålitliga leveranser

Vi ger inga glädjedatum utan du får det leveransdatum som vi känner vi kan garantera dig. Sen kanske det kommer tidigare- men det ska aldrig komma senare. Alla byggen får kranbil ut för att underlätta. De kan även ta med sig jibb om du vill så du slipper extra maskiner på plats.

Tydliga underlag

Udda är standard för oss: olika kulörer på ett parti gör vi dagligen. Vi letar beslag och kollar säkerhetsklasser så allt blir som du vill ha det. Man ska inte behöva gissa sig till vad man fått offererat. Vi skriver tydliga underlag och vi hjälper gärna din kund att hitta rätt design, kulör, beslag och glas. Helt kostnadsfritt och hur många gånger som helst tills din kund är nöjd. För då blir du nöjd.

Eget servicesnickeri

Vårt specialsnickeri kan göra det lilla extra som behövs. Påsadlingslister, smyglister, kröningslister eller dörrar och portar som kräver specialsnickeri. Vi pigmenterar även in draghandtag och lister så de har samma kulör som partierna. Ja- vi har möjligheten att erbjuda en fabrikstillverkad produkt som får extra allt av allt. På kortare tid och lägre pris än från snickeri.

För dig som bygger

Vi samarbetar med många byggbolag som har olika specialinriktningar. Det innebär att vi på ett snabbt sätt kan ta fram ritningar på dina eller din kunds idéer både som underlag för vidare diskussioner och som underlag för bygglov och konstruktioner.

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Adress*
E-post*
Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, jpeg, png, pdf, Max filstorlek: 8 MB, Max antal filer: 12.
    Bifoga gärna bild och eller skiss
    Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
    Dela gärna sidan:
    Rulla till toppen