DOFABPORTEN

DOFABPORTEN är vår egen serie av entréportar och entrépartier till fastigheter oavsett tidsålder. Entrédörrarna tillverkas efter dina önskemål på kulör, glas och beslag eller enligt utseendet på din befintliga port. Vi anpassar dessutom entrédörren helt efter dagens krav på t.ex. handikappanpassning, säkerhet och utrymning.

Alla möts av en dörr och tar i minst en dörr för att komma in i sitt hus, arbete eller skola. Hur den dörren ser ut och uppför sig påverkar mer än man tror. Är den fin? Säker? Går den enkelt att öppna? Kommer barnvagnen, lådcykeln eller rullatorn igenom? Är det kul att bjuda hem gäster? Känner jag mig säker att den stängs bakom mig?

Få saker används så mycket i en fastighet som dess dörrar. De måste hålla och vara motståndskraftiga och stabila för att gå från en kostnad till att bli en investering. Vi tror på massiva, hållbara produkter som ska hålla i generationer.
Att satsa på kvalitet och köpa en dörr, en gång, innebär ett tillverkningstillfälle och en energibelastning per position. Det är långsiktighet och hållbarhet i alla bemärkelser.

Varmt välkommen att kontakta oss om Dofabporten – vi hjälper dig!

Välj din dofabport – oljad ek, målad furu eller oljad sipo

Dela gärna sidan:
Rulla till toppen