Dörrar Archive - Dofab
HemDörrar

Skräddarsydda moderna dörrar med genuin kvalitet

DOFAB tillverkar alla typer av dörrar och i din design. Din dörr kan vara enkel- eller pardörr och även assymetrisk, där ett blad är bredare än det andra. Du väljer om du vill ha glas i dörrblad, sidoljus eller ovanljus. Spröjs lägger vi in i den form du vill. Både ytter- och terrassdörrar har bakkantssäkring och säkerhetsspanjoletter. Du berättar och vi ritar helt enkelt!

Ytterdörrar

Ytterdörrar ska förutom vackra också vara starka, trygga och motståndskraftiga. Välj fritt mellan spegel- och plandörr. En ytterdörr ska tåla det liv som levs i huset år efter år och vi använder därför massiva material och de bästa beslagen. Nyfiken på ytterdörrens historia? Läs vår blogg!

Skjutdörrar

Skjutdörrar är vår mest tacksamma produkt om man vill öppna upp i sin fasad. De vill gärna vara höga, tunga och breda och därför kan du med fördel rita in dem där du t.ex. kan ha glas upp till taket eller vill fylla en vägg med ljus. De stannar tryggt öppna i det läge du lämnar dem och kan enkelt hanteras av hela familjen. Läs gärna vårt blogginlägg om skjutdörrar!

Terrassdörrar

Idag är terrassdörren en lika vanlig ingång till ditt hem som ytterdörren. Vi tillverkar dem i samma gedigna profil. Du kan därför få ytterdörrsfunktioner även från trädgårdssidan och DOFAB Terrassdörr kan alltid förses med säkerhetslås, bakkantssäkring och personsäkerhetsglas. Precis som alla våra dörrar är de tillverkade i massiv trä i din design och dina mått.

Vikdörrar

DOFAB Vikdörrar är fullisolerade vikdörrar till uppvärmda rum. I stängt läge isolerar de på samma sätt som fönster. De skapar rymd och plats när de är öppna, och bjuder på avskildhet och rumslighet när de är stängda.