Dörrar Archive - Dofab
HemDörrar

Skräddarsydda moderna dörrar med genuin kvalitet

Vi gör våra dörrar som man gjorde förr. Massiva material, genomgående isolerade speglar och genomarbetade detaljer. Och vi gör dem precis som du vill ha dem. Enkeldörr eller pardörr, rak eller välvd, oljad ek eller målad fur. Skräddarsydda utifrån en bild, en ritning eller en gammal dörr du vill byta ut. Vi har inga fasta modeller utan vi ritar upp och ritar om tills du är nöjd. Läs mer om våra olika dörrtyper här nedanför.

Ytterdörrar

DOFAB Ytterdörrar tillverkas dels som gammaldags spegeldörrar med välisolerade, helt genomgående fyllningar, dels som moderna plandörrar.  Vi tror på massiva material för ett vackert yttre, tål att användas och ger lång livslängd.  Du väljer din design och vi tillverkar. Nyfiken på ytterdörrens historia? Läs vår blogg!

Skjutdörrar

Tack vare de stora generösa superenergiglasen och det fantastiska ljusinsläppet suddar DOFAB Skjutdörrar ut gränsen mellan ute och inne. Dessutom kan du få dem exakt som du vill ha dem – på millimetern när. Skjutdörrar är en av få dörrar och fönster som mår bättre ju bredare de är. Tyngden och bredden gör dem stabila och en rätt installerad skjutdörr ska kunna öppnas utan ansträngning, de ska höjas när handtaget vrids om och sedan enkelt och tyst rulla åt sidan. Läs gärna vårt senaste blogginlägg om skjutdörrar!

Terrassdörrar

Idag är terrassdörren en lika vanlig ingång till hemmet som ytterdörren. Därför tillverkar vi dem i samma gedigna profil. DOFAB Terrassdörr kan alltid förses med säkerhetslås, bakkantssäkring och personsäkerhetsglas. Precis som alla våra dörrar är de tillverkade i massiv trä i din design och dina mått.

Vikdörrar

DOFAB Vikdörrar är fullisolerade och skall placeras i fasad med en uppvärmd insida. De finns både med 2- och 3-glas och kan delas in med både poster och spröjs. Det finns en mängd olika öppningsscheman. Vikdörren är den dörr som kräver mest omvårdnad och justeringar- men det är också den dörr som är mest iögonfallande och cool när du öppnar upp alla bladen.