Årets Företagare 2012-dofab

DOFAB AB Årets Företagare

Igår kväll fick DOFAB AB motta priset som Årets Företagare i Sjöbo Kommun.

“Det känns mycket roligt att Företagarna och Sjöbo Kommun valt oss”, säger Karolin Jeppsson, VD för DOFAB. “Vi har alltid fokuserat på kvalitet och service och vi är mycket stolta över att det resulterat i våra kunders förtroende och därmed ett stabilt och växande företag som gett oss denna fina utmärkelse i år. Vi är också mycket stolta över att få arbeta med våra duktiga medarbetare Anette Fridh och Pernille Primdahl – dem vill jag verkligen ge en stor eloge!”

Företaget tog under fredagen emot gratulationer och besök från Företagarna och Sjöbo Kommun på plats i Blentarp och därefter var det dags för ceremoni på kvällen med ett 100-tal företagare och representanter från kommunen närvarande.

Juryns motivering löd:

DOFAB AB är specialister på tillverkning av dörrar och fönster i annorlunda storlekar och utförande och helt efter kundens önskemål. Förutom tillverkning erbjuder man också arkitekt- och projektledning åt sina kunder .

En stark marknadsföring de senaste åren har lett till en imponerande ökning av både omsättning och resultat.

Karolin och Olof lägger ner sin själ i företaget och tar hand om både små och stora kunder på ett föredömligt sätt och tillsammans med duktiga medarbetare vinner man allt fler kunders förtroende. Med en sund affärside  och en lyckad kombination av tradition och nytänkande  har DOFAB visat att det går att driva lönsamma företag även på landsbygden.

Karolin och Olof Jeppsson är genom sitt föredömliga entreprenörskap goda förebilder för andra företagare och värdiga mottagare av utmärkelsen” 

För mer information läs mer: Ystad Allehanda: ”Goda framtidsutsikter för prisat fönsterföretag”

Dela gärna sidan:
Rulla till toppen