Dofab vinner årets marknadskommunikatör

DOFAB vinner priset Årets Marknadskommunikatörer

När intresseorganisationen Företagarna på fredagen den 5 september delade ut sina årliga priser gick priset Årets Marknadskommunikatörer i Skåne och Blekinge till företaget DOFAB AB. Förra året utnämndes dessutom DOFAB AB till Årets Företagare i Sjöbo kommun.

“Motiveringen till utmärkelsen Årets Marknadskommunikatörer i Skåne och Blekinge var att vi på ett framstående och innovativt sätt marknadsfört utmärkelsen Årets Företagare och därigenom också lyft fram Sjöbo Kommun som en tillväxtplats för företagande och utveckling. Årets Företagare var en mycket fin utmärkelse som vi inte hade fått utan våra kunders förtroende, Företagarna och Sjöbo Kommun och vi ville tacka alla genom att lyfta fram priset på bästa sätt under hela året. Årets utnämning är en mycket uppskattad bekräftelse på att vi valde rätt väg-både lokalt och nationellt”, säger VD Karolin Jeppsson

DOFAB AB är ett familjeföretag, beläget i Blentarp, som erbjuder högkvalitativa fönster, dörrar och portar. Vi är specialister på lite för högt, lite för lågt, udda mått och runda former. Vi erbjuder skräddarsydda fönster och dörrar till standardpriser, med hög service och korta leveranstider. I vårt sortiment finns träfönster som med sitt stora urval av modeller och designer passar lika bra in i en nyproducerad villa som i en kulturminnesmärkt byggnad. Urvalet av produkter i sortimentet är stora, DOFAB AB erbjuder t.ex. allt från nya superfönstret DOFAB KLASSISK med 45dB ljudreducering till skjutpartier, vikdörrar och ekportar till fastighetsägare runt om i Sverige.

Under 2014 har DOFAB AB nyanställt personal och expanderat på nya marknader men framför allt har DOFAB AB marknadsfört sig som företag och kommunicerat våra produkter och vårt budskap på ett sätt som inte bara givit oss mycket publicitet och en ökad omsättning, våra aktiviteter ledde även till vinsten av priset som Året Marknadskommunikatörer i Skåne och Blekinge.

Vi ser fram emot ett starkt och intressant 2015 där vi kommer att vidareutveckla våra produkter och tjänster, öppna upp med aktiviteter på nya marknadsområden och dessutom fylla 10 år. DOFAB AB´s 10 års jubileum kommer vi att kommunicera både lokalt och nationellt, i samma anda som gav oss priset Årets Marknadskommunikatörer.

För mer information:
Anette Lindgren
Tel: 040-23 02 70
anette@dofab.se

www.dofab.se
Blogg: http://dofab-ab.blogspot.se/
Facebook : www.facebook.com/dofabab
Instagram : http://instagram.com/dofab_se
Twitter : https://twitter.com/Dofab_se
Google+ : https://plus.google.com/+DofabABBlentarp

IMG 4663 DOFAB vinner priset Årets Marknadskommunikatörer DOFAB IMG 9271 2 DOFAB vinner priset Årets Marknadskommunikatörer DOFAB

Dela gärna sidan:
Rulla till toppen