Hem » Betalningsvillkor

Betalningsvillkor

Fönster och dörrar kan bli en stor investering och många gånger behövs alla partier på en gång, till exempel vid en renovering eller en nybyggnation.

Vi erbjuder flera olika betalningsalternativ och vi arbetar gärna med bankgarantier om detta ger dig trygghet. Har du frågor om fakturor, betalningar eller
delbetalningar så är du välkommen att kontakta oss.

Våra generella betalningsvillkor

Vi tillverkar skräddarsydda partier som bara passar din fastighet. Därför begär vi förskottsbetalning som bekräftar din order.

Betalning 1: 50% av avtalspriset skall betalas innan tillverkning påbörjas. Leveranstid är beroende på betalningstidpunkt.

Betalning 2: Resterande del av avtalspriset skall betalas 20 dagar efter avisering om att er produkt finns klar för avhämtning är gjord.

Vid företagsbeställningar och större order kan en bankgaranti ersätta förskottsbetalningen alternativt att vi ställer ut en bankgaranti på ert inbetalade förskott. Säljaren har rätt att ta kreditupplysning på köparen samt åberopa denna för ändring eller hävning av ingånget avtal. Köparen är i sin tur välkommen att kontakta vår bank vid frågor om DOFAB AB.

Räntefri delbetalning via Handelsbanken Finans

Om du hellre vill betala lite i taget så har vi ett samarbete med Handelsbanken Finans som erbjuder olika avbetalningsalternativ. Allt för att du som kund skall kunna utföra de köpt du vill. Klicka här för att läsa mer om denna tjänst. 

 

 Överenskommelse händer