Betalningsvillkor - Våra olika betalningsalternativ | DOFAB
Hem KundserviceBetalningsvillkor

Betalningsvillkor

Fönster och dörrar kan bli en stor investering och många gånger behövs alla partier på en gång, till exempel vid en renovering eller en nybyggnation.

Vi erbjuder flera olika betalningsalternativ och vi arbetar gärna med bankgarantier om detta ger dig trygghet. Har du frågor om fakturor, betalningar eller delbetalningar så är du välkommen att kontakta oss.

Våra generella betalningsvillkor

Vi tillverkar skräddarsydda partier som bara passar din fastighet. Därför begär vi förskottsbetalning som bekräftar din order.

Betalning 1: 50% av avtalspriset skall betalas innan tillverkning påbörjas. Leveranstid är beroende på betalningstidpunkt.

Betalning 2: Resterande del av avtalspriset skall betalas 20 dagar efter avisering om att er produkt finns klar för avhämtning är gjord.

Vid företagsbeställningar och större order kan en bankgaranti ersätta förskottsbetalningen alternativt att vi ställer ut en bankgaranti på ert inbetalade förskott. Säljaren har rätt att ta kreditupplysning på köparen samt åberopa denna för ändring eller hävning av ingånget avtal. Köparen är i sin tur välkommen att kontakta vår bank vid frågor om DOFAB AB.

Räntefri delbetalning via Ecster AB

Fönster och dörrar kan innebära en stor engångsbelastning och vi har därför ett samarbete med Ecster AB där du som kund kan delbetala ditt köp av fönster och dörrar. Du väljer själv hur stort köputrymme du vill ha (mellan 2 000 – 100 000 kr). Ditt köputrymme läggs sedan upp på ett konto hos Ecster AB.

I samband med din offert uppger du att du vill välja betalningsalternativet delbetala. DOFAB hjälper dig med att skapa en ansökan på önskat köputrymme hos Ecster AB.

I samband med detta gör Ecster AB en sedvanlig kreditprövning. Du får besked direkt om din ansökan har godkänts, därefter slutför du köpet och Dina fönster och dörrar börja produceras.

Fördelarna med Ecster AB är många. Du kan när som helst välja att slutbetala resterande skuld utan extra kostnad. Har du en gång delbetalat en vara hos Ecster AB kan du använda dig av samma konto och behöver inte genomgå en ny kreditprövning och är ditt köputrymme för litet för ett fönsterbyte, ansöker du enkelt om en höjning – du får svar direkt

FLER KUNDSERVICE

Allmänna villkor

Det är mycket att tänka på när man ska beställa fönster och dörrar. Vad är...

Läs mer

Drift och underhåll

Underhåll är att investera i sin investering. Att lägga lite tid för att ge produkten...

Läs mer

Garantier

Vår garanti skyddar dig mot fel som uppstått när vi tillverkat din produkt. Garanti gäller...

Läs mer

Installationsanvisningar

Ett dörr eller fönsterbyte är i sig inte så svårt, men om en dörr skall...

Läs mer

Leverans

Vi levererar hela vägen fram till din dörr, den dag och på det sätt du...

Läs mer

Reklamation - ring oss direkt om du inte är nöjd!

Reklamation av våra produkter: ring 040-230 270 är du snäll. Ju fortare vi vet -...

Läs mer

ROT-avdrag

Här har vi samlat en del frågor om ROT-avdrag på fönsterinstallationer som vi ofta får från...

Läs mer

Vanliga Frågor - FAQ

Har du en allmän fråga eller fundering? Kanske finns svaret här där vi har samlat...

Läs mer