Wienerspröjs

Trycke till fönster, mässing

Wienerspröjs är 24 mm breda och är ritade för att likna kittfals på utsidan och en traditionell pärla på insidan. Dessa använder vi oftast på allmogefönster i äldre hus eller nya hus där man vill ha en äldre stil. Du kan även få dem helt raka utan allmogeprofil och dessa använder vi ofta i moderna hus eller funkishus.

Dessa spröjs är utanpåliggande, men du kan inte ta av dem. De är noggrant anpassade  och limmade och målade för hand för perfekt finish. De är också väldigt nätta, eleganta och vackra. Hela idén med wienerspröjs är att du ska kunna gå förbi dem utan att se emellan, och den varma kanten mellan glasen kan vi färga i vitt, gråt och svart m.fl. kulörer så du ska få upplevelsen av ett kopplat gammeldags fönster, men få alla fördelar med ett nytt, spröjsat fönster. Spröjs av denna typ kan du även få runda, välvda och i olika mönster.

Val av spröjs och profil är viktigt för helhetsintrycket, det är faktiskt helt avgörande. Vi hjälper dig gärna och vi ritar gärna upp olika förslag.

Dela gärna sidan:
Rulla till toppen