Underhållsavtal för dörr och port ger din dörr lite extra kärlek! | DOFAB
HemTjänsterUnderhållsavtal för dörr och port

Underhållsavtal

Vårt underhållsavtal innebär att vi en gång om året ger din dörr lite kärlek.

Letar du efter Drift-och underhållsanvisningar? Dem hittar du här!

Dörrar och portar är den del av ett hus som används absolut mest, blir hårdast hanterad och som ändå alltid måste fungera perfekt. Det krävs lite omhändertagande för att det ska gå ihop och därför är det sällan någon gör det – och porten förfaller långsamt.

Vårt underhållsavtal innebär att vi en gång om året ger din dörr lite kärlek; vi tvättar den, slipar, målar eller oljar upp den, går över beslagen och gångjärnen och justerar infästningarna om det behövs.

En investering

Med ett underhållsavtal behöver du inte fundera på skötsel-  vi ordnar detta- och du kan vara säker på att din gamla port lever längre och din nya port håller sig i nyskick. Det är ingen kostnad, det är en investering.

DOFABs underhållsavtal gäller dörrar och portar i offentliga miljöer såsom butiker, kontor, BRF och hyreshus men givetvis är det en tjänst som även privatpersoner kan teckna och utnyttja med ROT avdrag. Läs mer om ROT här

Detta underhållsavtal gäller framför allt Skåne och Stockholm men möjlighet finns även att teckna underhållsavtal i övriga Sverige. Låter detta intressant? Ring oss idag!