dofab-vinterkampanj-2024-9

VINTERKAMPANJ 2024

Ett nytt år står för dörren och vi på DOFAB vill fira in det tillsammans med er och erbjuda 15% rabatt på alla fönster- och dörrprofiler* – helt i din design och i valfri kulör för att kunna förverkliga din vision – kontakta oss idag för din kostnadsfria offert!

Erbjudandet gäller dig som privatperson och innebär 15% på ALLA profiler* – erbjudandet gäller order innan den 29/2-2024! Vi ritar upp fönster och dörrar enligt dina underlag eller så hjälper vi dig med vår erfarenhet att hitta rätt profiler till ditt projekt! Var inte heller orolig över att du måste skicka in perfekta ritningar – Vi får allt från arkitektritningar till foto, skisser och inspirationsbilder när vi tar oss an projekt, vi ritar och skissar såklart tills det att Du är nöjd!

Klicka här för att komma till fönsterdörrar eller alla våra fina referensbilder.

Varmt välkommen att kontakta oss idag på info@dofab.se och telefon
040-230270 / 08-230 270 / 031-230 270

*Förtydligande:
Detta erbjudande gäller våra profiler som vi själva tillverkar i vår egen fabrik och de standardbeslag som normalt ingår.
Alla tillval som t.ex. hakar och handtag i mässing istället för stål, dörrklapp, brevinkast, ljudklassade spaltventiler, olika typer av barnbeslag osv som vi köper in från andra tillverkare behåller sina normala priser eftersom vi inte kan påverka andras prissättning. 

Dela gärna sidan:
Rulla till toppen